2012. szeptember 3., hétfő

Lányok és a fiúk ismerkedése~történet

Eliza most érkezett még csak a suliba Chris-el együtt.Egy bent lakásos suliba. Be is költözötek meg minden. Bella és Eliza egy szobába vannak. Chris és Adam is egy szobába vannak. Chris és Adam már elkezdtek barátkozni meg egy osztályba járnak. Bella és Eliza na ők még nem, sőt nem is kedvelik egymást pont külön fajta dolgokat szeretnek. Eliza egy nagy rocker, míg Bella egy divatot kedvelő lány.

~Lányok magyar órán.

-Eliza és hmm... Bella ti lesztek együtt . Nos, mindenkinek sok sikert a munkához 1 hét múlva várom az eredményeket. -mondta a tanár-
Eliza és Bella egyszerre felkiáltottak.
- De ez így nem ér. Mért pont ő? Ennél jobb nincs? - majd egymásra néztek és kitört belőlük a nevetés-
A tanár tudta, hogy jó kis történetet fognak csinálni, mert ez a feladat. Meg persze azt is tudta, hogy nagyon jóba lesznek.

~Vége az összes órának

Lányok meg a fiúk is elmentek a szobájukba tanulni. Na jó a fiúk azok nem tanultak csak hülyéskedtek és kitalálták, hogy meglátogatják a lányokat. Eközben  alányok nagyban trécseltek és közben zenét hallgattak, táncoltak meg énekeltek. Vagy is ők sem tanultak, mint kiderült. A fiúk bekopogtak, de mire a lányok kinyitották nem volt ott senki. Majd 10 perc múlva megint kopogtak. Most viszont ott álltak a fiúk egy papírból csinált, hát elég csálé csokrral. A lányok elpirultak majd megint csak röhögtek. A fiúk egymásra néztek majd ők is elkezdtek nevetni. Bementek és elkezdtek dumálni. Majd már úgy éjfélkor már igazság vagy bátorságoztak. Eliza feladata az volt, hogy adjon egy puszit az arcára Chris-nek Bellának pedig Adam-nak kellett adnia egy puszit, de a vége az lett, hogy mind a két párocska elvonult és ott csókolóztak. De aztán eljött a reggel a lányok meg a fiúk már bent voltak az órán. Amikor Eliza egyszer csak azt vette észre, hogy Chris..

Majd a következő részben megtudhatjátok :DD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése